Operation: Overkill World HQ
Welcome, Guest. Please login or register.
January 17, 2019, 11:23:11 am

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Be sure and visit Operation Overkill World HQ!
1073 Posts in 252 Topics by 97 Members
Latest Member: Lord Blackfair
* Home Help Search Login Register
+  Operation: Overkill World HQ
|-+  Operation: Overkill BBS Door Game
| |-+  Bugs and Annoyances
| | |-+  Telepad problem...?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Telepad problem...?  (Read 4492 times)
Ithaniel
Recruit
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1



View Profile
« on: July 03, 2004, 03:52:16 pm »

... or is my problem between the keyboard and the back of the chair?  When in one of my bases, I try to use the telepad to go to another of my bases.  The base is listed as being in range at the top of the screen but then when I try to use it, it says it is too far.  I'm trying to teleport down 1 level, and over some amount.  I played some OO back in teh day, but a BBS I go to just added it so I'm back into it again after many many years.  Never had a base before so I don't know if I'm just doing ti wrong or what.  Any information would be appreciated.  Thank you.

(am playing 1.20 btw)
Logged
mindphaser
Recruit
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 89



View Profile WWW
« Reply #1 on: July 19, 2004, 03:55:12 am »

What are the X,Y coords & level of both bases?  Which map you playing on too?
Logged
Tarix
Admin
Newbie
*****
Offline Offline

Posts: 275


View Profile WWW
« Reply #2 on: February 02, 2008, 07:26:59 am »

Not enough info.  Closed.
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Designed By: BurkeKnight Templates and Web Design
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!